Ευ Ζην Οικογένειας

Γιατί η ευτυχία είναι μια στιγμή οικογενειακής σύνδεσης...
Επικοινωνηστε μαζι μας

Ευ ζην οικογένειας… στο σχολείο μας  φροντίζουμε να ενισχύσουμε αυτό το μοναδικό δεσμό, την πρώτη βάση εφόρμησης του παιδιού…

Συμβουλευτική γονέων… γιατί η ανατροφή είναι τέχνη!

Στη σύγχρονη, ρευστή πραγματικότητα ο γονιός συχνά βρίσκεται αντιμέτωπος με ανησυχίες και διλήμματα για τον τρόπο ανατροφής του παιδιού. Στο χώρο μας παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής σε συνεργασία με τη Συμβουλετική Βήτα, σε οργανωμένα τμήματα, που δομούνται σε δύο κύκλους. Ο πρώτος περιλαμβάνει μια πρώτη προσέγγιση σε βασικές έννοιες και ο δεύτερος την ουσιαστική εμβάθυνση στη συναισθηματική νοημοσύνη. Έτσι ο γονιός εφοδιάζεται με τα απαραίτητα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν ουσιαστικά να ανταποκριθεί στην ιδιότητά του. Επίσης οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες παρέχονται σε καθημερινή βάση στην περίπτωση οποιουδήποτε προβληματισμού.

Ευημερία… Γιατί οφείλουμε να είμαστε οι ενήλικες που θα θέλαμε να γίνουν τα παιδιά μας... Brown.

Κάθε μέρα μπορεί να γίνει για το γονιό μια συνεχόμενη πρόκληση ή ένα βήμα προς την ευημερία. Στο σχολείο μας στηρίζουμε το οικογενειακό πλαίσιο, ώστε να βιώσει αυτές τις μοναδικές για την ανάπτυξη του παιδιού στιγμές με τρόπο που να οδηγεί σε σταθερές διαχρονικές σχέσεις και σε μια καθημερινότητα ευημερίας.

Δράσεις μόνο για γονείς… Γιατί το να είσαι γονιός δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τέλειος…

Το ευ ζην του παιδιού εξαρτάται από το ευ ζην του γονιού! Μέσα από σεμινάρια, συνεργασίες με ειδικούς και στοχευμένες δράσεις δίνουμε τη δυνατότητα στο γονέα να φροντίσει τον εαυτό του.

paixnidia-spitaki-twn-thavmatwn-paidikos-nipiagogeio-1
horos spitaki twn thavmatwn paidikos nipiagogeio

Επισκεφτείτε το Σπιτάκι των Θαυμάτων

Ελάτε στο Σπιτάκι των Θαυμάτων να γνωριστούμε και να λύσουμε όλες τις απορίες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας, καθώς και να σας ενημερώσουμε για τα τμήματα, τις δραστηριότητες και τα εργαστήριά μας.

day_care_img_13